Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θυμάστε την Γωγώ από το «Καφέ της Χαράς»; Έτσι είναι σήμερα..BINTEO



Την Ελένη Λιάσκα την απολαύσαμε τελευταία φορά ως Γωγώ Πουλοπούλου το καλοκαίρι του 2006, με την ολοκλήρωση του 3ου κύκλου του «Καφέ της Χαράς».

Λίγα χρόνια αργότερα, η όμορφη ηθοποιός εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε μόνιμα στη Ρωσία, όπου δημιούργησε τη δική της οικογένεια. Η ίδια, είναι παντρεμένη με τον γοητευτικό Σεργκέι τον οποίο επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους δυο τους να παραμένουν μαζί και πολύ αγαπημένοι.

Εν έτει 2021, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Με μια πολύ μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της -η Ελένη δεν είναι πια ξανθιά!- η τηλεοπτική Γωγώ ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους αποδεικνύοντας πως πλέον μιλά πολύ καλά τη ρωσική γλώσσα, με το νέο της βίvτεο στα social media να… τα λέει όλα.
 Η ηθοποιός εvτυπωσιάζει για ακόμα μία φορά τόσο με την εμφάνισή της, όσο και μιλώντας μια τόσο δύσκολη γλώσσα, με όλους εμάς να μην έχουμε παρά να παραδεχτούμε πως θα θέλαμε πολύ να τη δούμε να επιστρέφει στην τελευταία σεζόν του «Καφέ της Χαράς» έστω και με guest ρόλο.