Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θρήνος στην ελληνική showbiz: Eφυγε ξαφνικά από τη ζωή πασίγνωστο μοντέλο των '90s



Θρήνο στο χώρο της ελληνικής μόδας έφερε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστού μοντέλου της δεκαετίας του ’90! 

Η μελαχρινή καλλονή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Η Νανά Ταπάσκου εκτός από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι.

Έκανε τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές όπως ο «Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα».

Στην πορεία η Νανά Ταπάσκου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα φώτα της δημοσιότητας και το χώρο της showbiz, επιλέγοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Μαυρουδή Αναγνωστάρα, μαζί με τον οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια η Νανά Ταπάσκου ζούσε μόνιμα στις Σέρρες οπού μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφέ ενώ εκείνη εκείνη και εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο.

Φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανάμεσα στους οποίους και επώνυμοι.

Ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τεράστιο ΣΟΚ… Αυτό το κορίτσι δεν θα χαμογελάσει ξανά ΠΟΤΕ… εδώ στη γη… θα ψάχνω το χαμόγελό σου Νανά μου γλυκιά στον ουρανό… ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ». 

Σοκαρισμένος από την είδηση και ο Άκης Δείξιμος:

«Πόσο άδικο, νέα γυναίκα με οικογένεια και δυο μικρά παιδιά. Καλό Παράδεισο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου».