Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Μπάγια Αντωνοπούλου - Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική της στέγη



Μετά το μεγάλο της ξεπέταγμα στο πρωινό του ΑΝΤ1, το Καλημέρα Ελλάδα, θέλησε να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο τσακωμός με τον Γιώργο Παπαδάκη της έδωσε το έναυσμα να αποχωρήσει και να αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της. Αυτή ήρθε για τη Μπάγια Αντωνοπούλου  στον ΣΚΑΪ και το Survivor Πανόραμα. Ήταν όμως μια συνέχεια που εξαρτιόταν απ΄αλλού.

Το Survivor Πανόραμα θα πήγαινε καλά μόνο αν πήγαινε καλά σε τηλεθέαση και το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας. Για την ακρίβεια το δεύτερο θα έπρεπε να κάνει 35άρια, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί το πρώτο σε ένα 15-16% που θα ικανοποιούσε και το κανάλι του Φαλήρου. Αυτό προφανώς και δε συνέβη με αποτέλεσμα η εκπομπή  να κοπεί στα τέλη Απριλίου.

 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παρέμεινε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, έκανε όμως ένα βήμα πίσω, αφού της ζητήθηκε να μπει στην ομάδα δημοσιογράφων της εκπομπής Ακραία Φαινόμενα. Η αποτυχία του Survivor Πανόραμα έδειξε στον ΣΚΑΪ πως η Μπάγια δεν είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω και κατ΄επέκταση στην ίδια ότι το κανάλι θα χρειαστεί χρόνο για να την εμπιστευτεί ξανά.

Γι΄αυτό αναζήτησε αλλού την τύχη της και την είδαμε να αναρτά βίντεο στο Instagram όπου μας καλωσόριζε στο One Tv, τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Προς το παρόν είναι άγνωστο τι θα κάνει η Μπάγια Αντωνοπούλου, αλλά η ίδια έδειξε πολύ ενθουσιασμένη στο βίντεο.