Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 -

Τάκης Ζαχαράτος – «Δεν θα μπορούσα εγώ αυτή τη γυναίκα να μην την τιμήσω και να μην βγαίνει καλύτερη από εμένα»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Τάκη Ζαχαράτο. Ο ταλαντούχος σόουμαν και κριτής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μιλάει για τα εφηβικά του χρόνια, την υπέροχη σχέση που είχε με τους γονείς του, οι οποίοι διέκριναν από νωρίς το ταλέντο του, αλλά και για το κομμωτήριο που έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις. Πώς τον ανακάλυψε η Ρούλα Κορομηλά; Γιατί έφαγε την πρώτη του καλλιτεχνική «πόρτα»; Θα ήθελε να δώσει περισσότερο χώρο στην προσωπική του ζωή; Τι τον απογοητεύει σε πολλούς καλλιτέχνες; Γιατί θαυμάζει την Άντζελα Δημητρίου; Τέλος, μιλάει για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και όσα τον δίδαξε, αλλά και για το βιβλίο του «Πάστα Σεράνο» που αφιέρωσε στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και θα ήθελε να γίνει τηλεοπτική σειρά.

«Έσπασε» ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου

«Έβλεπα την Άντζελα πάνω στη σκηνή και όπως κοιτούσα τα μαλλιά της έλεγα πως κάποτε εγώ έμπαινα μέσα σε ένα ΚΤΕΛ και μέσα σε ένα βαλιτσάκι είχα τα μαλλιά της, τα παπούτσια της ρούχα της και πήγαινα για παραστάσεις ως Άντζελα Δημητρίου. Τώρα είναι η ίδια στην παράστασή μου και μοιράζομαι εγώ με αυτή την γυναίκα που αντέγραφα. Αυτή η γυναίκα τώρα με περιμένει να βγούμε μαζί στη σκηνή.

Δεν θα μπορούσα εγώ αυτή τη γυναίκα να μην την τιμήσω και να μην βγαίνει καλύτερη από εμένα. Άντζελα σ’ αγαπώ πάρα πολύ. Δεν έχω δει πιο δουλευταρού. Για μένα σαν την Άντζελα Δημητρίου και την Δέσποινα Βανδή δεν έχω δει ούτε σκυλιά μαύρα, στρατιώτες, με πειθαρχεία γι’ αυτό που κάνουν», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος συγκινημένος για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε το βίντεο