Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

15 °C

Σήμερα, 1. Οκτωβρίου 2020

Συνεργασία έκπληξη για τον Πέτρο ΦιλιππίδηΟ 20χρονος Δημήτρης Φιλιππίδης ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα του, Πέτρου.

Μάλιστα, οι δυο τους πρόκειται να συναντηθούν καλλιτεχνικά τη νέα σεζόν στην παράσταση «Έξυπνα, μικρά ψέματα» που θ' ανέβει στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Ο νεαρός Δημήτρης δεν θ’ ανέβει στο σανίδι, αφού η υποκριτική δεν είναι ο χώρος που τον ενδιαφέρει επαγγελματικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η επιθυμία του Δημήτρη Φιλιππίδη είναι να εστιάσει αρχικά στο θεατρικό κείμενο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, τον έβαλε στη δουλειά και συνεργάστηκε μαζί του στη μετάφραση και την απόδοση στα ελληνικά της νέας κωμωδίας του πολυβραβευμένου συγγραφέα Τζο Ντι Πιέτρο.

Η παράσταση «Έξυπνα, μικρά ψέματα», την οποία σκηνοθετεί ο Πέτρος, αλλά δεν συμμετέχει σ' αυτήν ως ηθοποιός, αφορά μια οικογένεια σε... κρίση. Η δυναμική μαμά και ο γλυκύτατος μπαμπάς είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν εξαιρετική σχέση. Ο σχετικά νιόπαντρος γιος και πρόσφατα μπαμπάς ρίχνει τη βόμβα του: έχει ερωτευτεί την προσωπική του γυμνάστρια και είναι έτοιμος να τινάξει τον γάμο του στον αέρα! Η γυναίκα του δεν ξέρει τίποτα, κάνει όνειρα για κοινές διακοπές και ρομαντικά ταξίδια. Οι γονείς αναλαμβάνουν δράση. Καλούν το ζευγάρι στο σπίτι για δείπνο και ουδείς μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθήσει.