Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Survivor: «Υπάρχει ένας παίκτης στο ξενοδοχείο και είναι…»


«Αμέσως μόλις γίνει ατομικό θα χαθεί λογικά κάποιος μεγάλος παίκτης γιατί...»
 
 

Η πηγή της Κλεοπάτρας Πατλάκη και του la biri biri πέρα από τους λόγους που η παραγωγή αποφάσισε να μην κάνει το παιχνίδι του Survivor ατομικό σε αυτή τη φάση, αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ήδη ένας παίκτης στο ξενοδοχείο και μάλιστα η αίσθηση του είναι πως προέρχεται από την ομάδα των Μαχητών.

 

«Υπάρχει παίκτης στο ξενοδοχείο και σήμερα ή αύριο θα υπάρξει και δεύτερος. Εγώ έχω την ενημέρωση ότι μέσα στο βδομάδα θα δούμε εμείς δυο ασυλίες. Η δική μου άποψη είναι ότι ο παίκτης που είναι στο ξενοδοχείο είναι από τους Μαχητές και είναι άντρας. Στον ημιτελικό θα λείπουν παίκτες από την πρώτη τετράδα (σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία). Αμέσως μόλις γίνει ατομικό θα χαθεί λογικά κάποιος μεγάλος παίκτης γιατί οι παίκτες θα ψηφίσουν με βάση το ατομικό τους συμφέρον».

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα σχετικά με τον ημιτελικό:

«Θεωρώ ότι στον ημιτελικό θα είναι σίγουρα ο Αγγελόπουλος, αλλά δεν θα είναι και ο Μάριος και ο Βασάλος. Θεωρώ πολύ πιθανό να είναι και η Ευρυδίκη γιατί θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα να χαθεί ασυλία από τους Διάσημους.