Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

20 °C

Σήμερα, 18. Ιουλίου 2019

Survivor : Συνεχίζεται η "σφαγή" στο στρατόπεδο των Μαχητών. Γιατί τσακώθηκαν Ηλίας - ΤεόΟ καβγάς Ηλία – Θοδωρή στοιχειώνει την ομάδα των Μαχητών στο Survivor 2.

Ο Θοδωρής απομονωμένος εμφανίστηκε χθες να κάνει βόλτες στην άμμο...

Το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα των Μαχητών του Survivor δεν δείχνει να διορθώνεται.

Ο καβγάς που ξέσπασε στον χώρο του κουίζ ήταν το τελευταίο δείγμα καθώς Γκότσης και Θεοδωρόπουλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αγωνιζόταν η Μελίνα με τον Κώστα και όπως πάντα εμείς με τα παιδιά κάναμε υποθέσεις για τη σωστή απάντηση. Ο Θοδωρής γύρισε με ειρωνικό ύφος και λέει “ρε Ηλία, μεταξύ μας; κάθεσαι και βοηθάς και προσπαθείς να πεις στη Μελίνα τη σωστή απάντηση;”. Ήταν πολύ εριστικός και επιθετικός απέναντί μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω το λόγο που συνεχίζεται όλο αυτό και η αλήθεια είναι ότι δημιουργεί πρόβλημα και σε μένα και στην ομάδα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

«Πήγαμε στο κουίζ για να περάσουμε όμορφα, αλλά στο τέλος παραλίγο να καταλήξει δράμα. Όταν τελείωσε το κουίζ έκανε επίθεση στον Ηλία γιατί να ψιθυρίζει τις απαντήσεις, ενώ είχα χάσει. Άσκοπα το έθιξε σαν θέμα. Και η αντίδρασή του ήταν πάρα πολύ υπερβολική. Σηκώθηκε πάνω και απείλησε τον Ηλία ότι όταν βγουν έξω θα τα πούνε… Και όλα αυτά τα πράγματα που δεν χρειαζόταν καν να κάνει», είπε η Μελίνα Μεταξά.