Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Survivor: Το συγκλονιστικό μυστικό της Μαρίνας Πήχου – Ο σύντροφος της πέθανε μπροστά στα μάτια της



«Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω τον σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή.

Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρ’ όλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν, γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Πήχου κατά την αποχώρησή της απο το Survivor 2. Η μαχήτρια «λύγισε» τους συμπαίκτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε το επεισόδιο.

Ο σύντροφός της, Θάνος Γκιτέρος έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2017 στην Ικαρία, , όπως διαβάζουμε στην Espresso, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους με τη Μαρίνα στο νησί.Ο άτυχος 32χρονος παρασύρθηκε στα βράχια και πνίγηκε μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του και των φίλων τους που ήταν μαζί τους. Ο Θάνος ήταν πρωταθλητής kick boxing και με τη Μαρίνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, διατηρούσε πολύχρονη σχέση. Η κηδεία του τελέστηκε δυο μέρες μετά στο χωριό Αγρέλια Τρικάλων που ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του.

Όσα εκμυστηρεύεται ο προπονητής του

Ο προπονητής του Θανάση, Γιάννης Θεοφάνους, μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»για τον αδικοχαμένο αθλητή. «Τα τελευταία 6-7 χρόνια ήμασταν συνεργάτες. Ήταν πάντα δίπλα μου και με τους συναθλητές του», είπε.

Και συνέχισε: «Αφού πέθανε ο Θανάσης συνεχίζαμε να κάνουμε παρέα. Ήμουν ο αδερφός της, ο ψυχολόγος της. Η Μαρίνα ήταν φυτό για ένα μήνα. Μπροστά στα μάτια της πνίγηκε ο άνθρωπος… Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά υποτίθεται όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν, πράγμα που δεν ήξερε η κοπέλα και έπαθε ένα σοκ. Ο πατέρας του ήθελε να φύγει παντρεμένος, του έβαλε στέφανα στο κεφάλι στην κηδεία, μεγάλο σοκ».

Ο Οροκλός του Nomads είχε μιλήσει για το θάνατο του

Ο σύντροφος της Μαρίνας Πήχου ήταν και φίλος του Κωνσταντίνου Οροκλού, ο οποίος είχε μιλήσει στο Nomads για το θάνατο του: «1η Αυγούστου, ενώ εγώ έτρεχα στον ΑΝΤ1 για ραντεβού και τέτοια, έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους… πνίγηκε στην Ικαρία. Ο Θανάσης ο Γκιτέρσος. Ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και ίσως από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή. Μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά».