Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Survivor: Η επική ανατροπή στον αγώνα ασυλίας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση



Διάσημοι και μαχητές βρίσκονται πλέον μαζί στην παραλία, ωστόσο διαγωνίζονται ως αντίπαλες ομάδες στο Survivor. Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης στον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά την ένωση.

Η διαφορά που πήραν στην αρχή οι διάσημοι έδειχνε να είναι αγεφύρωτη, ωστόσο οι μαχητές έκαναν την ανατροπή και από 6-1 ισοφάρισαν στο 9-9, παίρνοντας τελικά τη νίκη. Οι διάσημοι βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη.

Η ηττημένη ομάδα οδηγήθηκε σε αγώνα ατομικής ασυλίας, με νικήτρια την Εύη Σαλταφερίδου. Ενώ η Κατερίνα Δαλάκα είχε επίσης ασυλία ως η καλύτερη της ομάδας.

Στην συνέχεια η ομάδα των διασήμων κλήθηκε στο συμβούλιο του νησιού να επιλέξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor. Τα αίματα άναψαν στο συμβούλιο αρχικά ανάμεσα στον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και στον Στέλιο Κρητικό και έπειτα ανάμεσα στον Σώζοντα και στην Εύη Σαλταφερίδου.

Η ατάκα όμως του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου πως θα ψηφίσει εκείνον που ενδεχομένως προσπαθεί να τον διαβάλλει και πως αυτό ξεκίνησε από το πρώτο συμβούλιο με την Έυη και τον Στέλιο πυροδότησε την αντίδραση του Στέλιου Κρητικού. Λίγο αργότερα ο καυγάς επεκτάθηκε όταν το λόγο πήρε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Εγώ θα ψηφίσω καθαρά με το ποιον μπορώ να επικοινωνήσω στην ομάδα αυτή. Γιατί με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σώζοντα μπορώ και επικοινωνώ. Ο Σώζων, όπως είδαμε, δεν ακούει ποτέ τι του λέμε. Λέει μέσα σε 5 λεπτά συγγνώμη και μετά από 10 λεπτά ξανακάνει το ίδιο πράγμα ή κάτι παρόμοιο. Ειλικρινά κάθε φορά που πάμε να του πούμε κάτι με πολύ ευγενικό τρόπο.», ανέφερε η παίκτρια.

«Ευγενικό τρόπο δεν έχω δει από εσένα κι από πριν το παιχνίδι», σχολίασε ο Σώζοντας.

«Δεν μιλάω για τον εαυτό μου, μιλάω για την υπόλοιπη ομάδα, γιατί τα παιδιά, πάρα πολλές φορές μπορεί να έχει κάνει κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις σε έναν 40χρονο άνθρωπο, πάνε και του το εξηγούν με πάρα πολύ καλό τρόπο. Εκείνος συνεχίζει και μιλά άσχημα και μιλά με αυτό τον τρόπο που μιλά τώρα και δεν τους αφήνει να μιλήσουν. Εγώ δεν μπορώ να δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές και για αυτό το λόγο θα ψηφίσω τον Σώζοντα», είπε η Εύη προκαλώντας τα σχόλια του Σώζοντα πως ουσιαστικά αποκαλύπτοντας την ψήφο της θέλει να παρακινήσει την ομάδα εναντίον του.

Και οι έξι συμπαίκτες του ψήφισαν τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, θέτοντας τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Στη συνέχεια η Εύη Σαλταφερίδου έχοντας ατομική ασυλία έθεσε υποψήφιο τον Στέλιο Κρητικό και η Κατερίνα Δαλάκα τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.