Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Άνω κάτω οι Μαχητές – Η βαριά ποινή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ΛιανόςΓεμάτο εντάσεις ήταν (και) το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Στον στίβο μάχης οι Μαχητές ηττήθηκαν και έτσι στο συμβούλιο του νησιού κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα ήθελαν να αποχωρήσει.

Αυτή είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη. Επίσης, ο Σάββας Κάλφας με την ατομική ασυλία έστειλε στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στον Γιάννης Τσολάκη που παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor.

Όπως είπε ο παρουσιαστής: «Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε. Tο χρησιμοποίησε πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή».

«Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει», ανακοίνωσε.