Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Survivor 5: Αποχωρεί στις επόμενες ημέρες ο Πηλίδης – Οριστική η απόφαση του!



Όπως όλα δίχνουν τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η αποχώριση του Γιωρίκα Πηλίδη από το Survivor. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι ότι, τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείτε από το στομάχι του και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

 «Εγώ εδώ και έξι ημέρες ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ με το στομάχι μου. Έχω να κοιμηθώ έξι νύχτες. Κοιμάμαι λίγο το πρωί. Και πραγματικά δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχειά μου στο παιχνίδι».

Ξεκάθαρα το έδειξε, ότι δεν θα έχει πολύ μέλλον στο παιχνίδι.

 Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα ρισκάρει μια μεγάλη καριέρα. Μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 22 ετών.

Αυτό που είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες είναι ότι έχει μιλήσει με ανθρώπους της παραγωγής, και έχουν συμφωνήσει ότι αν η θεραπεία που κάνει δεν φέρει το αποτέλεσμα που περιμένει θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

Αυτό που έχει μεγάλη αξία είναι ότι στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο παγκόσμιος πρωταθλητής προβλέπεται ξεκάθαρα ότι αν ο Πηλίδης αισθανθεί ότι ρισκάρει με την υγεία του, μπορεί αυτόματα να αποχωρήσει. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει το πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι η κακή διατροφή του και η απώλεια μυϊκής μάζας. Κάτι που θα του δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην καριέρα του, μόλις επιστρέψει στην καθημερινότητα του.

Ποιος είναι ο Γιωρίκας Πηλίδης, το μεγάλο φαβορί του Survivor

Επίσης υπάρχει μια ενόχληση από παλαιότερο χτύπημα και περιμένει να δει αν υποχωρήσει ή ξαναβγεί το πρόβλημα.

Επειδή για τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάνω από ολα είναι η καριέρα του στην πάλη, πολύ δύσκολο το βλέπουμε να συνεχίσει. ίσως πιεστεί να μην το κάνει πολύ σύντομα, αλλά μια εβδομάδα περισσότερο δεν αλλάζει τίποτα.

Είναι πλέον θέμα μερικών ημερών να δούμε τον Γιωρίκα να αποχωρεί.