Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η στενή σχέση με τον Έλληνα εστιάτορα Δημήτρη Σιασσιαρίδη - "Εγώ της είπα για τη δήλωση του Τσακαλώτου"



Ο Δημήτρης Σιασσιαρίδης, ο οποίος έχει τέσσερα εστιατόρια και ετοιμάζει και πέμπτο, τη γνωστή αλυσίδα «dimitris» μίλησε για τη συνεργασία και τη φιλία του με την Σκάρλετ Γιόχανσον.

 Όπως είπε μιλώντας στον ALPHA από το Παρίσι όπου βρίσκεται, η γνωριμία του με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ έγινε το 2014.

Ο Έλληνας φίλος της Γιόχανσον εξήγησε ότι τότε «η Σκάρλετ είχε ακούσει ότι είχα αλυσίδα καταστημάτων και έψαχνε έναν άνθρωπο έμπειρο για να ανοίξει το δικό της κατάστημα, τη δική της φίρμα. Έτσι συναντηθήκαμε μέσω του άνδρα της και αποκτήσαμε μια πολύ καλή σχέση».

Σε ερώτηση εάν έχουν ακόμη και σήμερα επαφές, ο κ. Σιασσιαρίδης απάντησε ότι «έχουμε επαφές. Η επαγγελματική μας σχέση ήταν τόσο μεγάλη που κρατήσαμε και συνεχίζουμε την επαφή».

Σχετικά με την πλάκα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και όσα είχε δηλώσει για τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο κ. Σιασσιαρίδης είπε ότι «γελάσαμε πολύ. Το είπα στη Σκάρλετ ότι ο τότε υπουργός την θαύμαζε και όταν τη ρώτησαν σε συνέντευξη ήταν προετοιμασμένη και είχε απαντήσει».