Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Σκάρλετ Γιόχανσον



H Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ στη νέα ταινία «Fly Me to the Moon» – Δείτε το τρέιλερ

Δημοσιεύτηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας εποχής του 1960 «Fly Me to the Moon» που πρωταγωνιστούν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Η ταινία διαδραματίζεται την δεκαετία του ΄60 και επικεντρώνεται στην προετοιμασία της αποστολής του Apollo 11 στη Σελήνη όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



Η έκπληξη του Μάικλ Ντάγκλας όταν έμαθε τι κοινό έχει με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο Μάικλ Ντάγκλας ανακάλυψε ότι μία διάσημη συνάδελφός του είναι μακρινή συγγενής του. Ο παρουσιαστής Δρ. Χένρι Λούις Γκέιτς Τζ, στη σειρά του PBS, «Finding Your Roots», στην οποία έχουν εμφανιστεί πολλοί διάσημοι για να μάθουν περισσότερα για το γενεαλογικό τους δέντρο, αποκάλυψε ότι η πρωταγωνίστρια του «Black Widow» Σκάρλετ Γιόχανσον είναι «ξαδέρφη DNA» του Ντάγκλας.



Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε συζητήσεις για πρωταγωνιστικό ρόλο στo «Jurassic World 4»

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αναμένεται να αρχίσει συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Jurassic World». Το THR επιβεβαίωσε την είδηση και αναφέρει ότι η Universal Pictures προχωρά αρκετά γρήγορα με το πρότζεκτ, το οποίο έχει προθεσμία έως το καλοκαίρι του 2025.



Σκάρλετ Γιόχανσον: Η στενή σχέση με τον Έλληνα εστιάτορα Δημήτρη Σιασσιαρίδη - "Εγώ της είπα για τη δήλωση του Τσακαλώτου"

Ο Δημήτρης Σιασσιαρίδης, ο οποίος έχει τέσσερα εστιατόρια και ετοιμάζει και πέμπτο, τη γνωστή αλυσίδα «dimitris» μίλησε για τη συνεργασία και τη φιλία του με την Σκάρλετ Γιόχανσον.



Σ.Γιόχανσον: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της Disney - Ο λόγος της μήνυσης

Η κόντρα ανάμεσα σε Σκάρλετ Γιόχανσον και Disney φαίνεται ότι θα λυθεί στα δικαστήρια, όπως αποφάσισε η γνωστή ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι με την κυκλοφορία της ταινίας «Black Widow» παραβιάστηκε το συμβόλαιο που σύναψε με την εταιρεία.



Scarlett Johansson: Για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί με τον νέο της σύντροφο

Τον έρωτα στα μάτια του Colin Jost βρήκε η Scarlett Johansson μετά τον χωρισμό της από τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac.