Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 -

Σενάρια θέλουν τον τελικό του τουρκικού Survivor να γίνεται στα κατεχόμεναΟ γνωστός παραγωγός του τουρκικού αλλά και του ελληνικού Survivor, Acun Ilicali, φέρεται να προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει τον τελικό της τουρκικής εκδοχής του παιχνιδιού στη Βοκολίδα, στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο στον τουρκικό, όσο και στον κυπριακό Τύπο που επικαλείται το politis.com.cy, η παραγωγή του γνωστού παιχνιδιού φαίνεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει πάλι την συγκεκριμένη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο μέρος έγινε και ο τελικός του περσινού Survivor ενώ τα τελευταία χρόνια, η Βοκολίδα έχει μετατραπεί, από δασική, σε ζώνη ειδικής τουριστικής ανάπτυξης, με ξενοδοχεία και καζίνο.

Κατά τα δημοσιεύματα, η διοργάνωση θα στηθεί σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, το Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa (σ.σ. το όνομα σημαίνει Κιβωτός Του Νώε), έκτασης 160.000 τετραγωνικών μέτρων και με ιδιωτική παραλία 1.300 μέτρων, στην οποία και θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα.

Φέτος ωστόσο υπάρχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις μετά και τις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις του ριάλιτι, στις οποίες ο παραγωγός έκανε λόγο για προώθηση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.