Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σε παραλήρημα η Μ.Ιωαννίδου: «Πενθούμε τον σπουδαίο καλλιτέχνη Πέτρο Φιλιππίδη»



Σε διευκρινιστικές δηλώσεις προχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου όσων αφορά τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές.

Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι #Not», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για όσα είπε και ως εκ τούτου θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου είχε αναφέρει στην κάμερα της ίδιας εκπομπής πως ο Φιλιππίδης μπορεί να είχε «διαστροφές», ωστόσο είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, που θα λείψει σίγουρα στο θέατρο. 

Δεν δίστασε μάλιστα να τον συγκρίνει τόσο με τον Χέμινγουεϊ, όσο και με τον Μεγαλέξανδρο, υποστηρίζοντας πως «κι εκείνοι είχαν διαστροφές, αλλά ήταν σπουδαίες προσωπικότητες».

«Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, που μου έλεγαν: "Γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί τον στηρίζεις;". Τίποτα δεν στηρίζω. Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε. Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε ότι την πήραν τηλέφωνο συνάδελφοι που της έλεγαν ότι «πρέπει να τον θάψουμε».

«Μα, θαμμένος είναι. Εγώ δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα;», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, μίλησε και για τη δική της εμπειρία με τον ηθοποιό, επαναλαμβάνοντας πως την είχε φλερτάρει κι αυτήν, αλλά όχι με επιθετικό τρόπο, ενώ, όπως είπε, της έχουν επιτεθεί σεξουαλικά πολύ δυνατά ονόματα.

«Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει, δεν με βίασε καν. Αλλά κι εγώ έχω τον τρόπο μου. Μεγάλα και πολύ δυνατά ονόματα μού έχουν επιτεθεί σεξουαλικά, όμως δεν τους πέρασε», εξήγησε.