Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 -

Σασμός: Η Μαρίνα οδηγείται σε μία ακραία απόφασηΣτο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού» η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αντώνη. Τυφλωμένη από τον πόνο, οδηγείται σε μία ακραία απόφαση. Τέσσερις μήνες μετά, στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο φονιάς του γιού της. Τη στιγμή που η αστυνομία αρχίζει να βλέπει φως στις έρευνές της, ο Ανδρέας έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις διαδικασίες για να στείλει τον Λάζαρο με την οικογένειά του στην Τουρκία.

Δείτε το τρέιλερ

 
Σασμός | Δευτέρα 21:00

 

 

Στο επεισόδιο θα ακουστεί μία διασκευή πάνω στο παραδοσιακό τραγούδι «20 Χρονών», σε ενορχήστρωση και διασκευή Νίκου Τερζή. Το ερμηνεύουν ο μικρός Παναγιώτης Καραγιάννης, η Ειρήνη Πετρουλάκη και ο Σπύρος Πετρουλάκης. Το παραδοσιακό αυτό τραγούδι θα ακουστεί στις σκηνές όπου ο Μανόλης σκέφτεται τον φίλο του Νικηφόρο (όραμα ή αναμνήσεις), σκηνές πολύ τρυφερές αλλά και συγκινητικές ταυτόχρονα.

Δείτε το sneak preview

 
Σασμός | Σεζόν 3 | Επεισόδιο 33 | Sneak Preview | Μανώλης - Τζένη - Γιώργος
Κλείσιμο

Σασμός – Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη. Στον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.