Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σάρον Στόουν: Απαιτεί να εμβολιαστούν όλα τα μέλη της παραγωγής - Εκείνοι την απείλησαν με απόλυση!



Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως κινδυνεύει να απολυθεί, καθώς απαίτησε από την παραγωγή να εμβολιαστούν πρώτα όλα τα μέλη του σετ, προκειμένου να επιστρέψει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Η 63χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε βίντεο της με αφορμή την υποψηφιότητά της ως μέλος του SAG-AFTRA ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής την απείλησαν ότι θα χάσει την δουλειά της στην Ατλάντα, αν δεν επιστρέψει σύντομα.

«Θα επιστρέψω στο επάγγελμά μου πριν εμβολιαστούν όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι, θα μπορούσα. Θα στηρίξω όμως, όλους εμάς, ώστε όλοι στα στούντιο να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στην δουλειά εκεί, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε», δήλωσε η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε η Σάρον Στόουν, έχει σκοπό να κάνει οτιδήποτε μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι χώροι εργασίας θα είναι Covid-free. «Κι εγώ είμαι εσείς. Συγγνώμη, που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας. Αυτό είναι το σωματείο των ηθοποιών, που έχουμε...», ανέφερε.

Η επιλογή υποχρεωτικού εμβολιασμού έχει δοθεί ήδη στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο του εξωτερικού. Το μόνο που χρειάζεται είναι η παραγωγή να ενημερώσει έγκαιρα όλους τους εργαζομένους.