Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ροδάνθη: Υπήρχε υποκρισία και πολλοί δεν είχαν το θάρρος να το πουν μπροστά σου



Για την απόφαση της να συμμετάσχει στο Survivor, το αντιμετώπισε όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τις σχέσεις της με κάποιους παίκτες, μίλησε η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Πώς αποφασίσατε να πάρετε μέρος στο παιχνίδι;

«Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ, Μου άρεσε και είχα περιέργεια πώς είναι να ζεις τη ζωή σου πολύ διαφορετικά από αυτό που έχεις συνηθίσει και αν θα μπορούσα εγώ να αντεπεξέλθω σε αυτές τις συνθήκες»

Γιατί ένας νέος άνθρωπος να έχει αυτή την περιέργεια;

«Γενικά θέλω να δοκιμάζω πράγματα και να ανακαλύπτω όσο μπορώ τον εαυτό μου. Αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό που δεν έχεις την ευκαιρία να το ζήσεις. Μόνο στο «Survivor» μπορείς να ζήσεις υπό αυτές τις συνθήκες»

Φθάνοντας στον Άγιο Δομίνικο, τι αντιμετωπίσατε;

«Ήταν πάρα πολλά πράγματα διαφορετικά, δεν τα είχα ξαναζήσει ποτέ... Ούτε είχα συμβιώσει με ανθρώπους που δεν γνώριζα καν. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες... Δεν είχαμε να φάμε, έκανε πάρα πολύ κρύο την περίοδο που πήγαμε. Οι σχέσεις μεταξύ μας περνούσαν και αυτές τις κρίσεις τους...»

Με ποιους περάσατε κρίση εκεί;

 «Με όλους!»

Και ποιοι ήταν οι λόγοι που οδηγούσαν σε κρίσεις μεταξύ σας, εκτός από την πείνα και την κούραση;

«Έβλεπα πως μερικές φορές υπήρχε υποκρισία μπροστά στην κάμερα, αλλά και ότι πολλοί δεν είχαν το θάρρος το όποιο πρόβλημα είχαν να στο πουν μπροστά σου. Επειδή υπήρχαν και οι κάμερες γύρω μας, ήθελαν να φαίνονται και να τραβούν τα βλέμματα. Αυτό ήταν μια δυσκολία, γιατί στην αρχή το πιο πιθανό είναι ότι θα δημιουργήσεις θετικές εντυπώσεις και στους συμπαίκτες σου και στον κόσμο έξω, όμως καμιά φορά ο υπερβάλλων ζήλος σε οδηγεί σε λάθος μονοπάτια», λέει η ίδια στο 7 μέρες Tv.