Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 -

Το πρώτο μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου μέσα από το νοσοκομείο. Η ανάρτησή της



Το πρώτο μήνυμά της έστειλε η Έλενα Παπαρίζου, μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια διακομίστηκε έπειτα από έντονη αδιαθεσία στα γυρίσματα του «The Voice», με τα πρώτα σημάδια να δείχνουν υπερκόπωση.

Ωστόσο, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Κάνοντας μια δημοσίευση στο Instagram μετά την προβολή του νέου επεισοδίου του The Voice, η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στην αντικατάστασή της από τον Κωστή Μαραβέγια και δήλωσε πως θα επιστρέψει πιο δυνατή.

 

 

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Μετά από 9 υπέροχα χρόνια στο The Voice, ήρθε η στιγμή που, για πρώτη φορά, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ σε κάποια γυρίσματα για κάτι που αγαπώ βαθιά και που με έχει συντροφεύσει σε τόσο σημαντικές στιγμές της ζωής μου».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Στο προηγούμενο γύρισμα, όταν έπρεπε να παραδώσω τα τραγούδια στο #TeamHelena, βρέθηκαν δίπλα μου δύο πολύ αγαπημένοι άνθρωποι. 

Ο κουμπάρος μου Πάνος Μουζουράκης και ο λατρεμένος μου φίλος Γιώργος Καπουτζίδης. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη τους».

Όσον αφορά στην αντικατάσταση της από τον Κώστη Μαραβέγια, σημείωσε: «Και τώρα… στα γυρίσματα που δυστυχώς έπρεπε να απουσιάζω, εμφανίστηκε ο κουμπάρος του κουμπάρου μου, ο ένας και μοναδικός Κωστής Μαραβέγιας, ο Κωστής μου.