Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

"Πόλεμος" στην οικογένεια του Στάθη Ψάλτη - Σε απόγνωση ο αδελφός του



«Δέχομαι απειλές από αγνώστους για τη ζωή μου». Ο Γιάννης Ρώτας ότι από τη στιγμή που βγήκε και μίλησε δημόσια για πρόσωπα και πράγματα, τα οποία ενεπλάκησαν στη ζωή του αδελφού του Στάθη Ψάλτη όσο ο δημοφιλής κωμικός ήταν στο νοσοκομείο και όχι μόνο, το κινητό του πήρε φωτιά από απόρρητες κλήσεις με άγνωστες φωνές που τον απειλούσαν.

«Αναγκάστηκα να κάνω φραγή απορρήτων εισερχομένων κλήσεων, για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο των απειλών για τη ζωή μου.

Μάλιστα, ένα βράδυ μού χτύπησαν και το κουδούνι στην πολυκατοικία όπου μένω, και βγήκα στο μπαλκόνι για να δω ποιος είναι. Ηταν ένας νεαρός, ο οποίος, μόλις με αντιλήφθηκε, έφυγε τρέχοντας» μας αποκαλύπτει ο ηθοποιός και αντικρούει όσα είπε η Χριστίνα Ψάλτη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Σε ποιο καφενείο του νοσοκομείου καθόμουν και έπινα καφέ όπως λέει; Τα λεφτά που έχω φτάνουν για να φέρνω καφέ από το σπίτι μου, όπως και το έκανα. Η Χριστίνα κατηγορεί την ανιψιά μου ότι κάποιες μέρες απουσίαζε από το νοσοκομείο, όταν γνωρίζει ότι το Μαράκι είχε προσβληθεί από νοσοκομειακή λοίμωξη και οι γιατροί τής απαγόρευαν να βλέπει τον πατέρα της.

Γιατί μιλάει έτσι για τη μητέρα της Μαρίας, όταν ξέρει ότι εκείνη έλεγε στον Στάθη “να το παντρευτείς το κορίτσι”; Επίσης, δεν ξέρει ότι μένω σε νοικιασμένο σπίτι; Οσο για το ότι είμαι καταθλιπτικός, δεν το έκρυψα ποτέ. Τέλος πάντων, για μένα πλέον έχει σημασία ότι έχασα τον αδελφούλη, που ήταν αίμα μου, και κάθε μέρα κάθομαι και του μιλάω σε μια φωτογραφία του με αναμμένο το καντήλι του» είπε στην Espresso ο Γιάννης Ρώτας.