Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ποιός γνωστός τραγουδιστής έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του;



Συνέντευξη στην εφημερίδα Real παραχώρησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του.

Ο λόγος για τον Ηλία Δρούλια, από τους Droulias Brothers, ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο είναι σε σχέση με μια γοητευτική γυναίκα που ακούει στο όνομα, Μαρία Μπιμπή. 

“Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι σε καταλαβαίνει απόλυτα, γιατί να μην είσαι εξωστρεφής; Είναι δύσκολο μια γυναίκα να είναι δίπλα σε έναν καλλιτέχνη. Είναι δύσκολο να σε διαχειριστεί. Πιστεύω ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα… Αν μια γυναίκα σε κατευθύνει σωστά, μπορεί να σε απογειώσει. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να σε καταστρέψει.”, εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν: “Ζούμε μαζί. Μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Περνάμε καλά. Ως άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός, αν είναι αμοιβαίο. Μου αρέσω να δείχνω τα συναισθήματά μου. Είμαι παλιάς κοπής άνδρας, έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια. Έχω μεγαλώσει με το πρότυπο ότι ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι η συγκατοίκηση με δεσμεύει. Μπορείς σε μια συγκατοίκηση να είσαι και ελεύθερος. Αν με τον άνθρωπό σου κάνεις όμορφα πράγματα, σε ικανοποιεί και σε ευχαριστεί που είσαι μαζί του, τότε όλα είναι μια χαρά”.