Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Ποιος απειλεί την Ερασμία Μάνου, κόρης της Σοφίας Βόσσου;Η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, το τελευταίο διάστημα... ζει έναν διαδικτυακό εφιάλτη με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προστατευτεί, καθώς, όπως λέει, δεχόταν ακόμη και απειλές για τη ζωή της μέσω facebook.

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου από τον γάμο της με τον Θεοφάνη Μάνο μίλησε στην «Espresso» για την περιπέτειά της.

«Εχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μετά τα απανωτά τρομακτικά μηνύματα που έλαβα στο facebook. Στο τελευταίο, που πήρα πριν από τρεις ημέρες, το έλεγε ξεκάθαρα: "Ξέρουμε πού κυκλοφορείς και οι φίλοι μου θα σε βρουν. Να προσέχεις, γιατί θα σου δώσουν ένα 'δωράκι' από μένα"» αναφέρει η Ερασμία Μάνου.

Ο άντρας, που, όπως υποστηρίζει η τραγουδίστρια, έγινε ο διαδικτυακός εφιάλτης της, δεν της είναι άγνωστος. Και η αλήθεια είναι πως κάποτε υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς και promoters, ο οποίος μάλιστα έχαιρε παγκόσμιας αναγνώρισης.

Καλλιτέχνες όπως η Μαρία Κάλλας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, η Βίκυ Λέανδρος παραδέχτηκαν τις ικανότητές του, ενώ είναι εκείνος που έφερε στη χώρα μας την κουλτούρα του κλάμπινγκ.

«Κατά την προεκλογική περίοδο, λοιπόν, άρχισε να γράφει στον "τοίχο" μου επιθετικές αναρτήσεις, λέγοντας ότι εκείνος ζει στην Ιμπιζα (!) κι εμείς στο Ελλαδιστάν και άλλα τρελά. Αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, το κατανοώ, αλλά αυτό δείχνει και μια αχαριστία προς όλους εμάς που τον στηρίξαμε οικονομικά. Απευθύνθηκα στην Αστυνομία όχι μόνο από φόβο, αλλά και γιατί δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητοι μερικοί τύποι σαν αυτόν» συμπληρώνει.

Η Ερασμία αναγκάζεται να κοιτάζει συνεχώς πίσω της, ειδικά αυτές τις ημέρες.

«Είναι τρομακτικό για μένα, που κυκλοφορώ τα βράδια, να έχω στο μυαλό μου ότι κινδυνεύω. Οι πρόβες μου στο Holywood Stage, όπου θα εμφανίζομαι από 17 Οκτωβρίου, τελειώνουν μεσάνυχτα. Μπορώ να ζω έτσι;» αναρωτιέται...