Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Όλα αλλιώς στο Survivor: Νέες ομάδες και αλλαγές στους αγώνες ασυλίας



Οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη στο Survivor κι οι παίκτες δέχονται απανωτά σοκ.

Στο έκτακτο Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αυτό που έλεγαν όλα τα spoilers, ότι ο Νίκος Μπάρτζης δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι λόγω του τραυματισμού του στα γόνατα κι ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί, όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες, ο ίδιος δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Όπως ήταν φυσικό, το ριάλιτι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με αποδυναμωμένη την μπλε ομάδα κι ο Γιώργος Λιανός προέβη σε νέα ανακοίνωση: «Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα.

Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών.»

Οι παίκτες έμειναν με ένα χαμόγελο αμηχανίας γιατί δεν ξέρουν πως θα εξελιχθεί αυτή η διαδικασία.

Ο παρουσιαστής ωστόσο δεν έμεινε εκεί, αφού ανακοίνωσε ότι πλέον το Survivor γίνεται και ατομικό. Αυτό θα το δούμε στις ασυλίες, δηλαδή από απόψε το βράδυ, ωστόσο όσον αφορά τα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίες, κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται διαφορετικές ομάδες.

Αυτό άρχισε από το βράδυ της Κυριακής, με τη δημιουργία των πρώτων ομάδων, εκεί όπου αρχηγοί ήταν ο Ηλίας και η Καρολίνα.

Έτσι οι ομάδες διαμορφώθηκαν όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Mega Spoiler ως εξής:

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Ηλίας, Σάκης, Ασημακόπουλος, Ελένη, Νικολέτα.

ΜΠΛΕ: Κόρο, Ντάφυ, Μαριαλένα, Καρολίνα.

Survivor Highlights 17/5: Και όμως νίκη για τους Μπλε!

Οι Κόκκινοι σίγουρα μπαίνοντας στο στίβο μάχης ήταν το μεγάλο φαβορί έχοντας τους δύο καλύτερους παίκτες, τουλάχιστον στα… χαρτιά.

Από κει και πέρα μπορεί τα πράγματα να μην άρχισαν καλά για τους Μπλε, ωστόσο έδειξαν ψυχή και έφτασαν το ματς σε flag race, με τον Τριαντάφυλλο να έχει μάλιστα δύο νίκες και τους συμπαίκτες του να κάνουν πράγματα και θαύματα.

Στο flag race, η Καρολίνα και ο Κόρο τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να επικρατήσουν την Ελένης και του Σάκη δίνοντας την πρώτη νίκη στη νέα μπλε ομάδα και το έπαθλο του φαγητού.