Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Οι αιχμές της Δανάης Μπάρκα για την Άννα Δρούζα: Η εκπομπή λέγεται «Όσα δε λέμε» ή «Όσα δεν πρέπει να λέμε»;«Πώς είναι η σχέση με το σώμα σου;», ρώτησε η Άννα Δρούζα τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον οποίο είχε χθες καλεσμένο στην εκπομπή της «Όσα δε λέμε» και το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα έκανε το δικό της σχόλιο, αφήνοντας αιχμή για τη συγκεκριμένη ερώτηση. «Η εκπομπή της κυρίας Δρούζα λέγεται “Όσα δε λέμε” ή “Όσα δεν πρέπει να λέμε”;», ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια. Ο Άρης Καβατζίκης στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχουν οικειότητα προφανώς και γι’ αυτό τον ρώτησε και για το θέμα της εικόνας του. Τώρα, εσύ που τον ξέρεις και προσωπικά, άσχετα αν εσύ μπορεί να έχεις δισταγμούς και φραγμούς, είναι ένας άνθρωπος που θέλει και μπορεί να μιλήσει για όλα και δεν σταματάει πουθενά».

Η Δανάη Μπάρκα στη συνέχεια σχολίασε: «Το τι θέλεις και το ότι μπορείς να μιλήσεις για όλα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μιλήσεις για όλα. Και άλλοι άνθρωποι δείχνουμε ότι “ρώτα με, δεν έχω πρόβλημα”, αλλά βάζεις τα όριά σου, σε σχέση με το τι όντως μπορείς να πεις. Τώρα, με αυτό, δεν μετακινήθηκα κι εγώ κάπου, δεν είναι ότι μου έδωσε κάτι σαν σκέψη που δεν την είχα».