Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 -

Ο Λιάγκας στήριξε την Καινούργιου: «Ανδρέα, ήσουν φάουλ» – Το sms του Μικρούτσικου στον παρουσιαστήΟ Γιώργος Λιάγκας στήριξε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου που την αποκάλεσε «καλύτερο καβαλάρη της αυτοαναφορικότητας».

Μετά την προβολή βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και την απάντηση που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ως εξής: «Εγώ δεν θα μπορούσα την επόμενη μέρα ως παρουσιαστής να συνεργαστώ με τον άνθρωπο αυτό. Όταν κάποιος βγαίνει και το δημοσιοποιεί αυτό, πώς θα συνεργαστούν μετά οι άνθρωποι αυτοί; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατήγγειλε την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία εκπομπή συμμετέχει δύο φορές την εβδομάδα, ότι είναι καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου, όμως, το να συμμετέχεις σε μια εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις μια παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας, το ήξερες όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα, αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε είναι δικό σας θέμα. Να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε με μήνυμα που έστειλε στον Γιώργο Λιάγκα πως δεν θα εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Οπως εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας, παρόλο που θεωρεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον καλύτερο παρουσιαστή της ψυχαγωγίας, στο συγκεκριμένο περιστατικό με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν φάουλ. «Με αγάπη και εκτίμηση θεωρώ ότι ήσουν φάουλ, Ανδρέα» είπε ο παρουσιαστής.