Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

6 °C

Σήμερα, 28. Ιανουαρίου 2022

Ο λαμπερός γάμος των πρωταγωνιστών του Game of Thrones!Mέσα από τη σειρά Game of Thrones φαίνεται πως γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Ο λόγος για τον βασιλιάς του Βορρά Jon Snow (κατά κόσμον Kit Harington) και την άγρια πολεμίστρια Ygritte (Rose Leslie) που αποτέλεσαν έναν από τους πιο θυελλώδεις και δημοφιλείς τηλεοπτικούς έρωτες. Η ερωτική σκηνή τους μάλιστα στη σπηλιά, ήταν αυτή για την οποία οι απανταχού φανς του Game of Thrones μιλούσε για μέρες.

Το ζευγάρι όμως, φαίνεται πως εκτός από τη μικρή οθόνη ερωτεύτηκε και στ’ αλήθεια. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2017 και χθες το Σάββατο, οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Σκωτία.

Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και οι συμπρωταγωνιστές τους Πίτερ Ντίνκλατζ, Mέισι Γουίλιαμς, Σόφι Τέρνερ και Εμίλια Κλαρκ, παρατάχθηκαν σε γραμμή έξω από το παρεκκλήσι και έραναν τους νεόνυμφους με κομφετί. Στη συνέχεια το ζεύγος μπήκε σε ένα παλιό Land Rover, το οποίο ήταν διακοσμημένο με χάρτινες καρδιές και τενεκεδάκια και κατευθύνθηκε στο κοντινό κάστρο Wardhill για τη γαμήλια δεξίωση.

Γαμπρός ο Kit Harington

Η άφιξη της νύφης

Emilia Clarke

Peters Dinklage

Οι νεόνυμφοι…