Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 -

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε εξώδικο στον ΚανάκηΣυνέχεια φαίνεται πως θα έχει η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του Αντώνη Κανάκη με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, καθώς ο δικηγόρος απέστειλε εξώδικο στον παρουσιαστή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο δικηγόρος και συγγραφέας αποκάλυψε ότι έστειλε εξώδικο στον Αντώνη Κανάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κινήθηκα νομικά εναντίον του Αντώνη Κανάκη, του έστειλα εξώδικο. Αυτός με έβγαζε και με συνέδεε με τους Γερμανούς, έβαζε τανκς. Αύριο οπωσδήποτε θα επιδοθεί το εξώδικο. Δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε κάποιον και να του στερείς το δικαίωμα να απαντήσει».

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ζητώ, σύμφωνα και με το Σύνταγμα, να βγω στην εκπομπή του και να απαντήσω. Αν δεν το κάνει, θα του κάνω αγωγή. Είμαι αποφασισμένος να το πάω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί κανείς να με συκοφαντεί ότι είμαι φασίστας».

 

Την περασμένη Δευτέρα ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή του χαρακτήρισε «φασίστα δηλωμένο» τον Κωνσταντίνο Πλεύρη ενώ διερωτήθηκε γιατί οι εκπομπές ασχολούνται μαζί του.

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά.

Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;»

«Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;», διερωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης.