Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ο απαγωγέας των σκύλων της Lady Gaga καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση



Σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας από τους απαγωγείς των σκυλιών της τραγουδίστριας Lady Gaga από δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι  ένοπλοι δράστες είχαν επιτεθεί στον βοηθό της τραγουδίστριας και έκλεψαν τα δυο γαλλικά μπουλντόγκ της.

 

Η Lady Gaga πρόσφερε 500.000 δολάρια για την επιστροφή των κατοικίδιων της και τελικά τ πήρε πίσω τα δύο σκυλιά της, τα οποία παραδόθηκαν στην αστυνομία δύο ημέρες μετά την κλοπή

Ο Τζάιλιν Γουάιτ ηλικίας 20 ετών ομολόγησε την ενοχή του για επίθεση δεύτερου βαθμού με αντάλλαγμα να εγκαταλείψει τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συνωμοσία.

Ο Τζάιλιν Γουάιτ μαζί με τον 19χρονο Τζέιμς Χάουαρντ Τζάκσον και την 28χρονη Λαφαγιέτ Σον Γουάλεϊ κατηγορήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο για την απαγωγή των κατοικίδιων ζώων της τραγουδίστριας Lady Gaga, που συνέβη τον Φεβρουάριο του 2021. Κατά τη διάρκεια της απαγωγής, τραυματίστηκε ο σκύλος ενώ το αγόρι που πήγαινε βόλτα τα κατοικίδια δέχτηκε επίθεση από τους δύο άνδρες που κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο και πυροβολήθηκε. Οι δύο απαγωγείς τράπηκαν αργότερα σε φυγή έχοντας απαγάγει τα σκυλιά της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ύποπτοι απαγωγείς δεν επέλεξαν να πάρουν αυτά τα σκυλιά επειδή είναι τα αγαπημένα της διάσημης σταρ, αλλά επειδή ανήκουν σε μια πολύτιμη ράτσα. Μάλιστα όπως επισημαίνεται ένα γαλλικό μπουλντόγκ πωλείται για χιλιάδες δολάρια στη μαύρη αγορά.