Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

O ANT1 τελειώνει εκπομπή του. Μένει εκτός ο παρουσιαστής;



Διόλου ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα ένα τηλεοπτικό φινάλε.

Ένα φινάλε που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε, καθώς το τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε να παρουσιάζει λίγο πριν το τέλος της σεζόν, θεωρήθηκε από τον ΑΝΤ1 εξαιρετικά δυνατό χαρτί.

Ο λόγος για το «The Wall», το project που μοίρασε τα περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλο παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια, το οποίο όμως δεν ενθουσίασε το κανάλι με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», θέλει το «The Wall» του Γρηγόρη να μην συνεχίζει και του χρόνου, μιας και πρόκειται για ένα τρομερά πολυέξοδο πρόγραμμα. Και μάλιστα, με σαφώς μέτρια νούμερα.

Ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαριλούς Ρεπαπή για την ίδια εκπομπή, είδε το τέλος του τηλεπαιχνιδιού αυτού ως ευκαιρία για να επιδιώξει την επιστροφή του βραδινού talk show του που έριξε ξαφνικά αυλαία όταν το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να αφήσει όλη τη late night ζώνη στα χέρια του Αντώνη Κανάκη.

Ο λόγος για την εκπομπή «The 2Night Show», την οποία ο Γρηγόρης πρότεινε στους ιθύνοντες να επαναφέρουν.