Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 -

Ο Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για τον γάμο του: «Μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη – Να έχουμε ξεχάσει κάποιον»Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε μεταξύ άλλων λεπτομέρειες για τις διαδικασίες του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση, λίγες μόνο ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι παντρεύεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη.

Μιλώντας στο «Το Πρωινό», ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στους καλεσμένους και τα προσκλητήρια:

«Για τους καλεσμένους είναι πάρα πολλοί φίλοι μας σε αριθμό και αισθάνομαι λίγο άβολα που πολλούς από αυτούς δεν κατάφερα να τους καλέσω στο τηλέφωνο και απλά στείλαμε το προσκλητήριο. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Τώρα αν έχουμε καλέσει και κάποιον που δεν αισθάνεται πολύ κοντά μας, εμείς καλέσαμε όσους αισθανόμαστε φίλους ή συνεργαστήκαμε ή έχουμε μια καλή σχέση. Δεν έγινε κάτι με πονηρή σκέψη.», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Επειδή το αποφασίσαμε, πριν από έναν μήνα και αυτό πρέπει να το πω, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο να γίνει το μυστήριο, καταλαβαίνετε τον βαθμό δυσκολίας. Και μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη.

Που σημαίνει να έχουμε ξεχάσει κάποιον, να μην έχω καλέσει εγώ κάποιον, ή να έχει αποσταλεί σε κάποιους προσκλητήριο που είτε δεν είναι πολύ φίλοι μας, είτε μπορεί να μην το περίμεναν. Δεν έγινε κάτι πονηρό όμως», είπε απαντώντας για την «βιασύνη» του να παντρευτούν τόσο γρήγορα.