Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022 -

Nomads: Στην παραλία με κακοκαιρία και κλάματα οι ΩκεανοίΚαταιγιστικές οι εξελίξεις στο Nomads με την ομάδα των Ωκεανών να είναι η μεγάλη χαμένη.

Κατέληξαν στην παραλία την ώρα μάλιστα που η κακοκαιρία μαίνεται στην περιοχή και ένας τυφώνας βρίσκεται μόλις τρεις ώρες μακριά από τις Φιλιππίνες.

Στο πρώτο αγώνισμα, οι «μπλε» σημείωσαν τον χειρότερο χρόνο και υπέστησαν το σοκ της μεταφοράς τους στην παραλία, με την Βασιλική Μιλλούση που ήταν η αρχηγός της ομάδας για σήμερα, να βάζει τα κλάματα για την ήττα.

Όπως είπε μάλιστα στο τέλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «εγώ φταίω, αλλά τι να κάνω; Παίζω με δύο τραυματίες και μία που είχε πυρετό». Οι συμπαίκτες την πάντως έσπευσαν να την παρηγορήσουν, τονίζοντας ότι θα το ξεπεράσουν όλοι μαζί σαν ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, με πλατιά χαμόγελα έφυγαν οι Νομάδες της Φωτιάς, οι οποίοι μετά από μια εβδομάδα στην παραλία ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στις ανέσεις της βίλας. Κάτι που κατάφεραν βέβαια, έστω και δύσκολα, καθώς το αγώνισμα απέναντι στους Νομάδες της Ζούγκλας περιελάμβανε και ένα παζλ, που αποδείχθηκε δυσκολότερο από ότι ήταν.

Αν και οι «κόκκινοι» το έφτιαξαν λάθος, γρήγορα το διόρθωσαν, λίγο πριν ολοκληρώσουν και οι αντίπαλοι τους. Έτσι λοιπόν έτρεξαν στα γνώριμα λημέρια της βίλας, όπου τους περίμεναν πίτσες και αναψυκτικά.

Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα για το ψαροχώρι, καθώς γλίτωσαν την ταλαιπωρία της παραλίας.