Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Μπέσσυ Αργυράκη: Η απάντηση της στον Γ. Χατζηνάσιο που τη χαρακτήρισε «ζωντόβολο»



Στα παρασκήνια του J2US συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» τη Μπέσσυ Αργυράκη η οποία απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ζωντόβολο».

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χατζηνάσιος είχε πει για την Μπέσσυ Αργυράκη με την οποία είχε συνεργαστεί για τη μεγάλη επιτυχία της Eurovision «Μάθημα σολφέζ»:«Η Μπέσσυ ξεχώρισε για το περίφημο “Ντο Σι”. Ήταν ένα ζωντόβολο μέσα στην παρέα μας. Με τη χαρά που τη διέπει σε όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις, μας έδινε ζωή. Μετά η συγχωρεμένη Μαριάννα Τόλη, ήταν ο εγκέφαλος. Αυτή έντυσε τα παιδιά με το άσπρο παντελονάκι».

Η Μπέσσυ Αργυράκη από την πλευρά της έδωσε τη δική της απάντηση στον Γιώργο Χατζηνάσιο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, που δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω για κακιά. Την έχει παρεξηγήσει γιατί κολλητά είπε ήταν αυτό, που σημαίνει η χαρά της ζωής. Τώρα πώς είχε συνδυάσει τη μία λέξη με την άλλη, εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω.

Αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου άσχημα, ξέρω ότι με αγαπά και τον αγαπώ και το μόνο που κάνω είναι να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός με την οικογένειά του και δημιουργικός».

Γιώργος Χατζηνάσιος - Βιογραφία - Σαν Σήμερα .gr