Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 -
Μέτριο

2 °C

Σήμερα, 19. Ιανουαρίου 2022

Μεγάλη κόντρα στο survivorΜεγάλη κόντρα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του ολυμπιονίκη πολίστα Κώστα Κοκκινάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια για ακόμα μια φορά βρέθηκα αντιμέτωπη με σχεδόν ολόκληρη την ομάδας της όταν θεώρησε ότι υπάρχει πρόθεση από τους υπόλοιπους της ομάδας των Διασήμων να της παραδώσαν χαλασμένη τροφή!

Ο Κοκκινάκης έπαθε έκρηξη θυμού με την κατηγορία της Ειρήνης και αφού την ρώτησε αν εννοεί αυτά που λέει (και εκείνη απάντηση καταφατικά), έφυγε από την καλύβα φωνάζοντας «άντε παράτα μας» και «άσε μας ήσυχους» Η τραγουδίστρια θεωρεί ότι συνεχίζεται από μέρους των παικτών της η πίεση και ο αποκλεισμός. «Δεν με τρομάζει η μοναξιά, την προτιμώ από το να έχω κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να ασχολούνται με την πάρτη μου. Γίνεται αυτό» αναρωτήθηκε η Ειρήνη.

Από την πλευρά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θεωρεί υπερβολική την συμπεριφορά της Ειρήνης και κάπως έτσι, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στο νησί των διασήμων μόνο ευχάριστο δεν είναι το κλίμα.