Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 -

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κατερίνα Καινούργιου: Πέρασε πολύ δύσκολα στο ξεκίνημά της, δικαιολογώ το ξέσπασμά τηςΟτι δικαιολογεί το δημόσιο ξέσπασμα που είχε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου είπε την Τρίτη (28/11) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Όπως τόνισε ο ίδιος η παρουσιάστρια «πέρασε πολύ δύσκολα στο ξεκίνημά της».

«Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει ποιο είναι το πρόβλημα του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Καινούργιου. Οι παρουσιαστές έχουν μία ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τις “κόντρες” τους» είπε όσον αφορά την τηλεοπτική κόντρα των δύο παρουσιαστών.

«Η Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει πολύ δύσκολα στο ξεκίνημά της. Δικαιολογώ το ξέσπασμά της, δεν στέκομαι “απέναντι”. Ξεκίνησε από το “μηδέν”. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, αλλά μέσα από τις ερωτήσεις του κινδυνεύεις να εκτεθείς» δήλωσε.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και σε εκείνα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έκανε coming out λέγοντας: «Αυτό θα πει τοξικότητα. Είχαν πάρει μία φωτογραφία μου που ήμουν με περούκα στο θέατρο και την έβαλαν για να δικαιολογήσουν το coming out».