Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μαρία Ηλιάκη: Όλες οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας με φουσκωμένη κοιλίτσα



Δυόμιση μήνες έχουν περάσει από τότε που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η εγκυμονούσα ανήρτησε στο προφίλ της την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα κι έγραψε:

"Είναι τόσα πολλά... διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´ αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη..."

Η μέλλουσα μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και παρόλο που τους τελευταίους μήνες ζει μόνιμα στη Ζυρίχη με τον αγαπημένο της, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές στην Ελλάδα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται φωτογραφίες της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και όλες τις οι αναρτήσεις δείχνουν ότι είναι πιο χαρούμενη. Μάλιστα, η εγκυμονούσα αρκετά συχνά δίνει συμβουλές ομορφιάς σε άλλες μέλλουσες μαμάδες και μη, αλλά και styling tips.

iliaki 2

Η ολοένα και πιο φούσκωμένη κοιλίσα της σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται περισσότερο και σε άλλες λιγότερο. Το βέβαιο είναι ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ και ότι μέλλουσα μαμά είναι πιο λαμπερή και γλυκιά από ποτέ άλλοτε.

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα στην gallery που ακολουθεί.