Σάββατο 04 Απριλίου 2020 -
Heavy rain

14 °C

Σήμερα, 4. Απριλίου 2020

Μαχητές και Διάσημοι μαζί μετά την ένωση! Η έκπληξη της Εύης με την ΡοδάνθηXαμόγελα, νέες παρέες και καλή διάθεση συνθέτουν το κλίμα μεταξύ Μαχητών και Διασήμων μετά την ένωση στο Survivor.

Το πρώτο πρωινό μετά την ένωση λοιπόν ήταν αναγνωριστικό αφού οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών ήταν εκείνοι που μετακινήθηκαν στην παραλία των Διασήμων.

Οι Μαχητές υποδέχτηκαν με γέλια τους Διάσημους στην καλύβα τους ενώ η Μελίνα θέλησε να μοιραστεί μαζί τους το τάβλι που έχουν φτιάξει!

Η ένωση των δυο ομάδων στο Survivor έφερε και αποκαλύψεις! Μια από αυτές έκανε και η Εύη Σαλταφερίδου σχετικά με την Ροδάνθη και τους… τραυματισμούς της!

«Από χθες το βράδυ έκανα μια γνωριμία που δεν περίμενα να είναι τόσο ευχάριστη. Αυτή είναι η Ροδάνθη. Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον κορίτσι…», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε εκνευριστεί λίγο ομαδικώς, ότι συνέχεια τραυματίζεται κλπ. Αλλά μου έδειξε τα ποδαράκια της και όντως είναι πρησμένα, έχει τραυματιστεί. Έχει πρησμένους και τους δύο αστραγάλους της και έχει θέμα με διαστρέμματα κλπ. Εντάξει, δεν μπορώ να ξέρω άμα κάθε φορά τραυματίζεται, αλλά σίγουρα έχει κάποια θέματα», είπε.