Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ομαδες



Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League. 

 Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νιόν στην Ελβερία και τα ζευγάρια είναι αμφίρροπα.
 

Αναλυτικά τι προέκυψε από τη κληρωτίδα:



Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο επειδή φορούσε μπλούζα με διακριτικά ομάδας στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, οι δύο 20χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι απείλησαν έναν 16χρονο, υποχρεώνοντάς τον να τους παραδώσει την μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας.



Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στα Τέμπη σε όλους τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας

Σήμερα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

H Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως και στα επτά σημερινά της παιχνίδια για την 25η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν όλων αυτών των ανθρώπων που έφυγαν αδίκως από τη ζωή.



ΕΠΟ: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Λίντμπεργκ που αναλαμβάνει υπεύθυνος για το VAR

Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του ο Λέιφ Λίντμπεργκ επιστρέφει στην ΚΕΔ, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ως συνεργάτης του Πίτερ Φρόιντφελντ και θα είναι αυτός που θα αναλάβει υπεύθυνος για το VAR ενώ αποφασίστηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Φριτς Στούχλικ που είχε προσληφθεί το 2022 ως σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας.



Super League: Ο Μηνάς Λυσάνδρου νέος πρόεδρος με συντριπτική πλειοψηφία

O Μηνάς Λυσάνδρου επέστρεψε στην προεδρία της κορυφαίας λίγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια από την αποχώρησή του, ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε το χρίσμα με ψήφους 13-1, αφού ο Ολυμπιακός καταψήφισε.



Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων κατά της European Super League – «Ενωμένοι ενάντια σε όσους υπονομεύουν το ποδόσφαιρο»

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) πήρε θέση μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την υπόθεση της European Super League και του μονοπωλίου της UEFA και της FIFA. Ανέφερε πως σε κανένα σημείο η ανακοίνωση του ΕΔ δεν εγκρίνει την λειτουργία της νέας διοργάνωσης.