Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

"Μάχη" στην ενημέρωση των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες



Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων και οι νομικοί τους σύμβουλοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική αίθουσα στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στις 11 το πρωί και έφυγαν περίπου στις 22:00.

Οι εκπρόσωποι υπέβαλαν ερωτήματα προς την αρμόδια Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, ενώ εξέφρασαν και ενστάσεις για τη διαδικασία.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας την ερχόμενη Τρίτη, ενώ και κατά την σημερινή μέρα, διεξάγονταν εργασίες στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, καθώς η δημοπρασία θα διεξαχθεί σε μία κλειστή και καλά φυλασσόμενη ΓΓΕΕ.

Αύριο, Παρασκευή, ενώπιον του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας θα παρουσιαστούν οι νομικοί παραστάτες επτά τηλεοπτικών σταθμών που έχουν περάσει το στάδιο της προεπιλογής ενώ τις θέσεις τους θα παρουσιάσουν και οι συνήγοροι των υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας επί των αιτήσεων προσωρινών διαταγών που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Πηγή: Ενταση στην μαραθώνια ενημέρωση των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/284900/entasi-stin-marathonia-enimerosi-ton-ypopsifion-gia-tis-tileoptikes-adeies#ixzz4INRZAvMo