Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

άδειες



Εκλογές 2019: Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης

Με Απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιστρέφονται από αύριο, 4 Ιουλίου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.



Για ποιους είναι αργία η ημέρα του Αγίου Πνεύματος

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου πέφτει φέτος η ημέρα του Αγίου Πνεύματος. 

Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος έχει οριστεί ως επίσημη αργία στο Δημόσιο, ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά. 

 



"Βροχή" οι παραβιάσεις στην παραλιακή - Κατάσχεση διπλωμάτων και αδειών τα ξημερώματα

Εφοδο στα Λιμανάκια της Βάρκιζας έκανε η αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για τις κόντρες που γίνονται σε δημόσιες οδούς και χώρους.
Η εξόρμηση της αστυνομίας στη Βάρκιζα έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής και βεβαιώθηκαν 117 παραβάσεις. 



Αλλαγές στο Δημόσιο - Γονικές άδειες και μειωμένο ωράριο εργασίας

Διευκρινιστική εγκύκλιος φέρνεις τα πάνω-κάτω στο Δημόσιο. Ανατροπή στις τρίμηνες άδειες ανατροφής τέκνου με πλήρεις αποδοχές. Πώς η άδεια άνευ αποδοχών επηρεάζει επιδόματα και προαγωγές. Τι προβλέπεται για τις ειδικές άδειες λόγω αναπηρίας.

 



Δόθηκαν οι πρώτες άδειες για παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης

 Στη σημερινή εκδήλωση υπογραφής των πρώτων δύο αδειοδοτήσεων μονάδων καλλιέργειας και επεξεργασίας τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης αναφέρθηκε ότι σε ενάμιση χρόνο θα υπάρχει η πρώτη παραγωγή τελικού προϊόντος φαρμακευτικής κάνναβης.



Ο Παππάς απειλεί τα κανάλια: Οι άδειες μπορούν να ανακληθούν

Κάλεσμα προς τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) για να προχωρήσουν γρήγορα σε ότι αφορά το περιεχόμενο των ιδιωτικών καναλιών, απηύθυνε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.