Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λύγισε στον αέρα η Λίτσα Πατέρα για τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού: Στο καλό να πας!



Βαρύ το πένθος από χθες για την οικογένεια του ΑΝΤ1. Ο άνθρωπος που δημιούργησε που ίδρυσε το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Μίνως Κυριακού, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Στο Πρωινό, για την Λίτσα Πατέρα, η οποία βρίσκεται στο κανάλι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα.

Ντυμένη στα μαύρα, η αστρολόγος είπε: «Δεν είναι καλή μέρα, για μας ειδικά…». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρουσίασε τα δώρα, σε μια προσπάθεια να δώσει χρόνο στη Λίτσα Πατέρα, η οποία δεν μπορούσε να συνεχίσει.

«Τελοσπάντων, αν μπορέσω να πω ότι δεν ήταν το καλό αφεντικό μας, ήταν ο πατέρας, ήταν ο προστάτης, ήταν ο προστάτης των παιδιών μας που τα μεγάλωσε και ήταν και ο φίλος.

Τολμώ να πω ότι του λέγαμε τα μυστικά μας, ότι είχαμε. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει άλλο τέτοιο γλυκό αφεντικό. Στο καλό να πας! Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάνε. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, εμείς τουλάχιστον», είπε λίγο μετά.

Στο τέλος των αστρολογικών προβλέψεων, βουρκωμένη η Λίτσα Πατέρα είπε για τον Μίνωα Κυριακού: «Έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί του. Είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα, 27 χρόνια και… Ζούσαμε μαζί, δεν είναι ότι δεν τον βλέπαμε. Βγαίναμε έξω όλοι μαζί… και πάνω από όλα ήταν κοντά μας σε οποιαδήποτε οικογενειακή μας υπόθεση. Δεν μπορείς να τα ξεχάσεις αυτά. Καλό ταξίδι»!