Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Reagan» με πρωταγωνιστή τον Ντένις Κουέιντ



Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία του Ρόναλντ Ρίγκαν με τον Ντένις Κουέιντ να υποδύεται τον 40o Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «Reagan» είναι η πρώτη παραγωγή που κυκλοφορεί η νεοσύστατη ShowBiz Direct και υπόσχεται να παρουσιάσει τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του πρώην προέδρου περιλαμβανομένων τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το πάθος του για την υποκριτική και τη θητεία του ως πρόεδρος της Screen Actors Guild καθώς και τη στροφή του προς την πολιτική και την κατάκτηση του κορυφαίου αξιώματος της χώρας του.

«Ήμουν ναυαγοσώστης σε ένα ποτάμι. Και έμαθα πώς να αναγνωρίζω τα ρεύματα, όχι μόνο αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και αυτά που βρίσκονται βαθιά κάτω από το νερό» λέει ο Κουέιντ στο τρέιλερ υπό τις νότες του «Everybody Wants to Rule the World», των «Tears for Fears».

Την πρώην Πρώτη Κυρία, Νάνσι Ρίγκαν υποδύεται η Πενέλοπε-Ανν Μίλερ και μαζί της πρωταγωνιστούν οι Μένα Σουβάρι, Λέσλι-Ανν Ντάουν, Κέβιν Ντίλιον και ο Τζον Βόιτ.

«Από τις ρίζες μιας μικρής πόλης, στη λάμψη του Χόλιγουντ και στη συνέχεια στη διοίκηση της παγκόσμιας σκηνής, το «Reagan» είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι υπέρβασης των αντιξοοτήτων» αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

To φιλμ γυρίστηκε κυρίως στην Οκλαχόμα το φθινόπωρο του 2020 υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σον Μακναμάρα, σε σενάριο των Xάουαρντ Κλάουσνερ και Τζόνας Μακκορντ.

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου.