Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Κόντρα Νίκου Παππά με Περρή και Τεργιάκη – «Εκθείαζε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής»Μια μεγάλη κόντρα έχει ανοίξει μεταξύ του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά και των δυο συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα, Βαγγέλη Περρή και Τάσου Τεργιάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», απάντησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος ανέφερε ότι αν ψάξει κάποιος στις αναρτήσεις του στα social media θα βρει τη φωτογραφία, στην οποία δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε δημοσιογράφους.

 

«Δεν έχω κατεβάσει ποτέ μου καμία ανάρτηση. Ο Βαγγέλης ο Περρής έφερε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του και τον εκθείαζε άρα καταλαβαίνεις σε ποιο στρατόπεδο ανήκει. Εύχομαι να μην με καλέσει ποτέ στην εκπομπή του, γιατί δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο. Έχει και τον άλλο τον ποκοπίκο με τα γυαλάκια (εννοεί τον Τάσο Τεργιάκη) που προσπαθεί συνέχεια να με αποδομήσει, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος δε μασάει. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της δουλειάς. Έχουν μια κατεύθυνση, μια στρατηγική, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος αξιολογεί σωστά, κρίνει και τους κατατάσσει εκεί που πρέπει. Υποκριτικά μπορούν να έρθουν να σε χαιρετήσουν, αλλά δε θα τα πουν μπροστά μου για το καλό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο σημερινό «Πρωινό», ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης απάντησαν στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης είπε ότι «στη Μπακοδήμου είπε πως δεν υπάρχει φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα. Υπάρχει στο Instagram του. Όταν ήρθε στην εκπομπή εγώ δεν μίλησα μαζί του, ούτε χαιρετηθήκαμε. Η φωτογραφία ξαναλέω υπάρχει στο Instagram του. Το μένος του κατά των δημοσιογράφων είναι παλιό, από το 2016, από τότε που έβγαλε η ΕΣΗΕΑ ανακοινώσεις. Που ήταν ακόμη αθλητής. Ας πούμε αλήθειες κύριε Παππά και όχι ψέματα στον κόσμο».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι: «Ο κύριος Παππάς χθες εμφανίστηκε τελείως διαφορετικός από ότι τον είδαμε εδώ. Είναι μάλλον δύο Παππάδες, ανάλογα με το πώς ξυπνάνε έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Είπε διάφορα θέματα που με αφορούν. Είπε πως είμαι γνωστός Χρυσαυγίτης. Η φιλοξενία του Καιάδα είναι ένα θέμα που και μένα με έχει απασχολήσει. Έχω τοποθετηθεί δημόσια, έπρεπε να έχω φύγει από την τηλεόραση».

«Συνεχίζοντας είπε πως δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους δημοσιογράφος. Η φωτογραφία υπάρχει και είναι πολύ περήφανος που κάνει αυτό το πράγμα. Αλλά είπε και κάτι που προσβάλλει όλους εμάς. Ότι ήρθε εδώ και εμείς πήγαμε να τον υποδεχτούμε, γιατί ξέραμε πως αν δεν τον υποδεχόμασταν καλά, ξέραμε τι θα πάθουμε. Υπονοώντας πως μπορεί να μας έριχνε και καμία μπάλα στο κεφάλι. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το κάνει. Επικαλούμαι την μαρτυρία όλων. Όταν ο κύριος Παππάς ήρθε στην εκπομπή του είπα ακριβώς τα ίδια που λέω και εκτός της δικής του παρουσίας. Ότι αυτά που λέει είναι απαράδεκτα και να επανορθώσει ζητώντας δημόσια συγγνώμη. Αυτά που λέει ο κύριος Παππάς είναι ψέματα. Μοιράζει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ο απών για τα θέματα τα οποία αναφέρει. Επίσης θα πρέπει να κοιτάξει τι γράφουν για αυτόν οι Χρυσαυγίτες. Θα δει ότι η σύγκριση είναι μετά από τον Ηλία μόνο εσύ. Ο Ηλίας δεν είναι ο Ηλίας Ηλιού της αριστεράς. Είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.