Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Περρης



Κόντρα Νίκου Παππά με Περρή και Τεργιάκη – «Εκθείαζε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής»

Μια μεγάλη κόντρα έχει ανοίξει μεταξύ του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά και των δυο συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα, Βαγγέλη Περρή και Τάσου Τεργιάκη.



«Περιμένω πώς και πώς τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου», λέει ο Βαγγέλης Περρής

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ο Βαγγέλης Περρής. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, περιμένει πώς και πώς να συνεργαστούν.



Υποψήφιος στις εκλογές και ο Βαγγέλης Περρής!

Θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαραγκού. Ο συριανός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και επιχειρηματίας συντάσσεται στο πλευρό του νυν δημάρχου και θα ενισχύσει την προσπάθεια επανεκλογής του συνδυασμού του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.



Circo: Περρής και Νέγκα έκαναν πρεμιέρα στο Epsilon (Βίντεο)

Ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναϊς Νέγκα, μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, επέστρεψαν στην τηλεόραση με το "Circo" στο Epsilon, σχεδόν ένα μήνα μετά το κόψιμο της εκπομπής "Rodeo", από τον ΣΚΑΙ.

Oι παρουσιαστές ξεκίνησαν χιουμοριστικά και στο στόχαστρο βρέθηκε το "Power of Love".

Δείτε το απόσπασμα:

 



Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είναι φανερά εκνευρισμένος με τον Περρή (φώτο)

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο γνωστός δημοσιογράφος του Ant1, Λευτέρης Πράσινος, μετά το ατυχές αστείο που έκανε για εκείνον η εκπομπή Rodeo, του Βαγγέλη Περρή και της Αθναΐδας Νέγκα.



Υπό διάλυση η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο "Ε" - Τι ακριβώς συνέβη;

Μετά το τέλος του Spata live από τον Αντ1, ο Βαγγέλης Περρής επέλεξε να βρίσκεται στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Epsilon.