Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

«Κόλαφος» και για τον Γ.Νταλάρα ο Λ.Λαζόπουλος: «Εξαιρετικός τραγουδιστής, όχι καλός άνθρωπος και χωρίς χιούμορ»Μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος «κάρφωσε» για τα καλά τον Γιώργο Νταλάρα, μετά το ξέσπασμά του, πριν από μερικές μέρες, εναντίον νεαρών δημοσιογράφων που του ζήτησαν μια δήλωση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του.

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ήμουν άλλωστε μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες», συνέχισε σε καυστικό τόνο ο ηθοποιός.

«Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του. Αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν “ύαινες” οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν την ώρα και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, δεν είναι το απόλυτα σωστό», συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος για το περιστατικό που εξόργισε τον Γιώργο Νταλάρα.

«Όταν ο ερωτώμενος δεν είναι κατηγορούμενος για φόνο και όταν λέει “όχι”, πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το “όχι” οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα – που δεν υπάρχει ακόμα – του τηλεβιασμού.

Επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο πρέπει να απαντάς σε ό,τι π…ριά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος για τα «τηλεπεσίματα» των ρεπόρτερ.