Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της



Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Κατερίνα Στικούδη η οποία τις τελευταίες ώρες κρατά στην αγκαλιά έναν ακόμα καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η εκρηκτική perfomer, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού της ενώ εκείνη είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

«Τα έχω ζήσει όλα με τις γέννες, τα δύο άκρα. Και την πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα την πολύ εύκολη με τον Νίκο. Σε 2μιση ωρίτσες είχαμε τελειώσει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης (15/02).

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Όλο το προσωπικό εδώ ήταν εξαιρετικό, ήταν πολύ πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Κάθε γυναίκα βιώνει την κάθε γέννα διαφορετικά, έχει διαφορετικές ανάγκες. Πρέπει να υπάρχει προσωπικό να σου κρατάει το χέρι, να υπάρχει ψυχραιμία», τονίζει η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν είμαι πλέον κάθετη και απόλυτη σε τίποτα αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί. Το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, του άλλου του παππού, Νίκος. Έχουμε προετοιμάσει τον Βύρωνα για τον ερχομό του μπέμπη, ότι θα έρθει για να τον φροντίσουμε», καταλήγει στις δηλώσεις της η Κατερίνα Στικούδη για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.