Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Καρύδης: Οι εξελίξεις για την υγεία του μετά το έμφραγμα στο συλλαλητήριο



Στην Εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ντίνος Καρύδης ο οποίος έπαθε έμφραγμα το περασμένο Σάββατο την ώρα που βρισκόταν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έχει επαφή με τη σύζυγό του, Τζούλια, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός έχει επαφή με τον περιβάλλον.

«Έχω μεγάλη αγωνία για τον Ντίνο, γιατί πραγματικά είναι ηρωικός άνθρωπος. Εμείς θέλαμε να πάμε να τον δούμε στο νοσοκομείο, αλλά μας είπαν ότι δεν μπορούμε ακόμα και ότι πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες. Είναι στην Εντατική, έχει επαφή με το περιβάλλον από ότι μας είπε η σύζυγος του, η Τζούλια. Αλλά επιτρέπεται μόνο στη Σμαράγδα και στην Τζούλια να μπαίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Ντίνος Καρύδη αισθάνθηκε έντονη δυσφορία κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου και κατέρρευσε όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν από τη Βουλή τους διαδηλωτές. Ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Εκεί υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν.