Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Η Σάνεν Ντόχερτι νίκησε τον καρκίνο. Το συγκλονιστικό της μήνυμα



Η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς στέλνει μήνυμα ελπίδας και ανασυγκρότησης, βγαίνοντας νικήτρια από τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Ο πόλεμος, όμως, συνεχίζεται...

Μοιράστηκε τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο με όλους τους θαυμαστές της και τους followers της και τώρα η Σάνεν Ντόχερτι δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί μαζί τους τα καλά νέα.

Με μια συγκλονιστική ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και να συνεχίσει τη ζωή της, αφήνοντας πίσω της αυτόν τον εφιάλτη.

«Τι σημαίνει ύφεση; Άκουσα αυτή τη λέξη και δεν έχω ιδέα πώς να αντιδράσω. Καλά νέα; ΝΑΙ», έγραψε η Ντόχερτι και συνέχισε: «Τώρα όμως έρχεται νέα αναμονή. Όπως γνωρίζετε όλοι τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει υποτροπή. Πολλοί από εσάς έχετε μοιραστεί μαζί μου αυτή την ιστορία. Επομένως με την καρδιά μου σαφώς πιο ελαφριά περιμένω. Στο μεταξύ πρέπει να πάρω αποφάσεις για το τι θα κάνω παρακάτω. Είμαι ευλογημένη, το ξέρω, αλλά προς το παρόν… ύφεση. Απλά θα πάρω βαθιά ανάσα».