Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Η Μενεγάκη στο MEGA: Η επιστροφή της «ωραίας Ελένης»



Λογικά πλέον το κτίριο της Συγγρού, όπου δεσπόζει η μεγάλη επιγραφή MEGA, απόψε θα φωτιστεί όπως του αρμόζει. 

Η επιστροφή της «βασίλισσας» Ελένης Μενεγάκη είναι γεγονός. Λίγους μήνες μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha και να μείνει για ένα διάστημα εκτός πλατό, η παρουσιάστρια μετά από πολύμηνες συζητήσεις και διεργασίες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ώρες. Μία ανακοίνωση λιτή, η οποία όσο κι αν ήταν αναμενόμενη έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία…

H ανακοίνωση του Mega

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

 

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Ξανά στο θρόνο της η βασίλισσα

Από τη νέα σεζόν η Ελένη θα ξανακαθίσει στον τηλεοπτικό θρόνο, με τους όρους που εκείνη έχει επιλέξει. Φυσικά εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επιστροφή στενών συνεργατών της οι οποίοι θα την πλαισιώσουν και πάλι στη νέα αυτή εκκίνηση που θα κάνει τον Σεπτέμβριο από το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε. Ηδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα, εκτός φυσικά από αυτό της στενής συνεργάτιδάς της και αρχισυντάκτριάς της Ελένης Γελαλή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πολλά χρόνια στο πλάι της βρέθηκαν οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Τάσος Τεργιάκης, οι οποίοι αυτή την περίοδο δεσμεύονται με συμβόλαια σε άλλες εκπομπές, τουλάχιστον ως το τέλος αυτής της σεζόν…

Πηγή κειμένου: 

protothema