Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η κόρη της Μπριζίτ σε ηλικία 10 ετών έμαθε για τη σχέση με τον Μακρόν: Και όμως στάθηκα στο ύψος μουΣυνέντευξη έδωσε η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, Τιφέν Οζιέρ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σε ηλικία 10 ετών έμαθε πως η μητέρα της διατηρούσε παράνομη σχέση με τον 17χρονο μαθητή της Εμανουέλ Μακρόν.

Η Τιφέν μίλησε στο Paris Match με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτο μυθιστορήματος της. Ωστόσο, δέχτηκε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, τις οποίες και απάντησε πρόθυμα.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε την παράνομη σχέση της μητέρας της με τον τωρινό Γάλλο πρόεδρο, καθώς τότε εκείνη ήταν παντρεμένη, ενώ ο Μακρόν ανήλικος. Η γυναίκα ανέφερε πως μπορεί τη δεκαετία του 1990 να μην υπήρχαν social media, όμως όλα ήταν γνωστά στην επαρχία Αμιένη που έμενε, με αποτέλεσμα να πρέπει να αντιμετωπίσει κακεντρεχή σχόλια στην τοπική κοινωνία και το σχολείο.

«Έμαθα πολλά για την ανθρώπινη φύση. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα ουσιώδη και να προχωράμε μπροστά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την κριτική», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «και όμως στάθηκα στο ύψος μου, απέκτησα ανοιχτό μυαλό και αργότερα μεγάλη ανοχή».

Σημειώνεται, ότι η Μπριζίτ Μακρόν ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά όταν γνώρισε ως μαθητή τον Μακρόν, ενώ ενώθηκαν επίσημα το 2006.