Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

25 °C

Σήμερα, 6. Αυγούστου 2020

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκνευρίστηκε από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφωνο πιο άγριο στρίμωγμα on camera δέχτηκε από δημοσιογράφο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου οι οποίος την ρώτησε ευθέως αν πριν πάει στο Survivor είχε συμφωνήσει να έχει δική της εκπομπή.

 

«Είχες κανονίσει πριν πας στο Survivor να πας να κάνεις το My Style Rocks; Λέγε τώρα αλήθεια επιτέλους! Πες αλήθεια!», είπε ο δημοσιογράφος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία εκνευρισμένη αλλά ψύχραιμη απάντησε: «Πάντα λέω την αλήθεια, γιατί δεν με τιμά αυτό που λες. Δεν λέω ποτέ ψέμματα. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο, τα πράγματα χτίζονται. Έτυχε να πάω, έτυχε να μου γίνει αυτή η πρόταση, έτυχε να βρίσκομαι…».

 

Η άβολη στιγμή για την Κωνσταντίνα είχε και συνέχεια: «Έχει ακουστεί ότι με άλλον στιλίστα ξεκίνησες στην αρχή και τώρα έχεις άλλον». Η απάντηση ήταν: «Υπάρχει μια παραγωγή και δεν έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής να πω το οτιδήποτε πριν το πουν εκείνοι. Τα βλέπουν, τα ελέγχουν, οπότε δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάτι. Το βλέπουν εκείνοι πριν από μένα. Εγώ απλά συμμορφώνομαι και αποδέχομαι αυτά που γίνονται».

Και η κουβέντα έφτασε και στα προσωπικά της και τελείωσε ως εξής:

-Είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης ότι ο καλός σου είναι φαντάρος.
Πλάκα έκανε.

-Δεν υπάρχει καλός δηλαδή;
Ε, φαντάρος δεν είναι. Δύσκολα. Έχω πια μια ηλικία.

- Μπορεί να σου αρέσουν οι μικρότεροι…
Δεν έχω ταμπού (σ.σ. με την ηλικία) αν με ρωτάς κι αυτό, αλλά δεν είναι φαντάρος.